Nyheder:
Vi arbejder lige nu på at få at få sat nogle rigtig gode rabat ordninger op til vores besøgende, så i har mulighed for at spare penge og få nogle gode tilbud på brænde via billig-briketter.dk

Hjertestarter redder liv

eksempel på en zoll hjertestarter

Ok dette har måske ikke så meget med brænde og briketter at gøre men er et emne som fint tåler at blive nævnt noget mere. Mange større og mellemstore virksomheder her i Danmark har ikke en hjertestarter og det bør der gøres mere ved. For det meste er det ikke prisen der afholder er firma for at købe en hjertestarter men mest det at de endnu ikke har haft brug for en. Nye undersøgelser viser at cirka hver 8 større arbejdsplads oplever at enten en medarbejder eller besøgende falder om med hjertestop og i de fleste tilfælde kunne liv været reddet hvis firmaet havde haft en hjertestater stående. Er du i tvivl om hvad en hjertestarter overhoved er for noget kan du se mere her på med24.dk under vores kildehenvisninger og se billede eksempler, priser og hvordan den skal anvendes. Husk på at det ikke er her man skal spare på kvaliteten, når en hjertestarter skal tages i brug er det jo kritisk at den virker perfekt, selvom den måske har stået ubrugt i flere år.

Derfor er det flere og flere frivillige og foreninger der arbejder på at få udbredt kendskabet til hjertestartere og få flere til at i det mindste træffe beslutningen om en hjertestarter overhoved er noget de kunne overveje at bruge penge på. Noget som måske i sidste ende kan redde deres eget liv. Så hvis du arbejder på en større arbejdsplads, prøv på næste medarbejder møde at se om ikke også i skal have en hjertestarter stående, prøv at spørg jer selv, hvor mange menneskeliv skal den redde før den er tjent hjem? Så er det måske ikke længere så meget at tænke over længere, den næste som kunne få brug for en hjertestarter er måske dig!