Nyheder:
Vi arbejder lige nu på at få at få sat nogle rigtig gode rabat ordninger op til vores besøgende, så i har mulighed for at spare penge og få nogle gode tilbud på brænde via billig-briketter.dk

Oktoberfest hos billig briketter

Oktoberfest i Aalborg - find det perfekte kostume og deltag i årets fest.Så er det igen ved at være tid til den årlige oktoberfest her hos Billig Briketter. På med vores bedste tyroler kostume og så ud og drikke masser af kolde fadøl og spiser masser af Tyske pølser mens man klasker lår og prøver at Jodle med på musikken. I år har vi valgt at deltage i Nordjyllands største oktoberfest som afholdes den den 27. september 2014 i Gigantium Aalborg hvor de regner med op til 5.000 besøgende, det kan hvis kun blive et hit.

I Aalborg er der jo i forvejen en rigtig stor interesse for tysk stemning, hvilket f.eks. nemt kan ses ved blot at tage et lille kig ned i Jomfru Ane Gade som har hele tre Bier stuer – Zwei Grosse Bier Bar, Heidi’s Bier bar og Das Bierbar. Det fortæller jo blot lidt om hvor tossede Aalborgenserne er med tyskerstemning og hvorfor de selvfølgelig er de helt rette til at afholdes Danmarks største og bedste oktoberfest. Derfor var det jo kun naturligt at valget faldt på deres store oktoberfest i år frem for den i Herning eller København som sikkert også bliver rigtig sjov. Du kan også finde mere her på http://www.tyrolerudklaedning.dk, et godt sted at finde inspiration til kostumer og udklædning. Du kan også smutte ind og læse vores artikel om karneval og kostumer her på – denne side.

Det er faktisk temmelig imponerende så meget som Danskerne har taget Oktoberfesten til sig, nærmest alle både store og små byer afholder en eller anden form for tysk inspireret fest i løbet af Oktober/September hvor der drikkes masser af store fadbamser, skråles med på tyske slagere og folk kommer udklædt i flotte Tyroler kostumer eller andre typer af Tysk eller Østrigsk inspireret udklædning. Dog er det ingen af dem som kommer i nærheden af den ægte var som hvert år afholdes i München og vare i op til 18 dage med omkring en million besøgende hvert år. Jeg vil godt våge at påstå at de fleste her slet ikke vil kunne fatte for stort det er og jeg tror man enten skal have prøvet at deltage i den rigtige Oktoberfest, Mardi Gras i New Orleans eller Karnevallet i Rio De Janeiro for have en ide om hvad jeg mener. Så er det for alvor at man oplever hvor lille Danmark er og hvor lidt vi ved om at feste igennem. Det kan godt være at mange syntes vi tager det lidt for alvorligt når vi møder op iklædt et 150 kroners Tyroler kostume, men mange af de som deltager i de rigtige begivenheder smider gerne 1-2.000 kroner efter deres kostumer og udklædning blot for at sikre at det bliver så perfekt som muligt. Antallet af deltagere er også over 100 gange så mange som i vores små feste, så står du inde i Gigantium blandt 5.000 andre festglade Nordjyder er det småting hvis man sammenligner med de store feste.

Her hos Billig briketter glæder vi os meget til at komme afsted og få lov at tage del i denne spændende begivenhed for 3. år i træk og regner med at dette er en tradition som vi vil holde fast i mange år fremover, skulle i selv have fået mod på at prøve kan det bestemt anbefales så det er bare at skaffe et billigt tyroler kostume og så ellers sætte kryds i kalender ved den oktoberfest som er nærmest dig.